Last news in Fakti

9 Август, 2018 11:13 1 465 0

Ивелин Попов с гол при драматично поражение от ПАОК (ВИДЕО)

  • ивелин попов-
  • паок-
  • спартак москва-
  • футбол-
  • попето

Българският национал Ивелин Попов и неговият Спартак (Москва) претърпяха драматично поражение снощи от ПАОК, след като гръцкия гранд достигна до пълен обрат с 3:2, след като губеше с 0:2.

Ивелин Попов се отчете с гол и записа доста силен мач, но това не помогна на тима му да си тръгне с победа от първия мач от третия квалификационен кръг в Шампионската лига, пише topsport.bg.

Преди началото на срещата отново имаше грозни сцени. Част от най-агресивните ултраси на гърците нападнаха група руски журналисти и им отнеха акредитациите. По-късно стана ясно, че от някои от руснаците са били откраднати лични вещи и пари, а един дори е бил ударен в лицето.

Попето започна двубоя като титуляр и още при първата атака на Спартак успя да се разпише. Той получи хубав пас от Роман Зобнин и с бърз, прецизен удар прати топката във вратата. В 17-ата минута, тимът му удвои чрез Промес, който имаше късмет при шута му да се получи рикошет в тялото на бранител на ПАОК и така отбеляза успешно попадение.

В 29-ата минута, Зобнин игра с ръка в наказателното си поле и реферът веднага отсъди дузпа, която бе реализирана от Прийович, който спечели точка в полза на гърците. Осем минути след това се стигна до 2:2, след като Лимниос се възползва от грешка на отбраната. Точно преди самия край на първото полувреме Пелкас донесе победата на ПАОК, след като отбеляза за 3:2. Виновник за гола му се превърна Максименко, който не успя да улови добре насочена към него топка.

Двата тима ще се срещнат отново в Москва след седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА