7 503 4

Боксьор нокаутира мъж, който се опита да отвлече самолет

Тарик Сахибедин предотврати голяма трагедия

Шампион по бокс предотврати отвличане на самолет. Тарик Сахибедин, който вече прекрати професионалната си кариера, пътувал от Мюнхен за Париж.

Според информация на журналиста Арно Ромеро един от пасажерите започнал да се държи агресивно. Той най-напред влязъл в конфликт със стюардеса, която отказала да му сервира алкохол. След това напуснал мястото си и започнал да заплашва екипажа, че ще нахлуе в пилотската кабина и ще поеме управлението на самолета.

Пияният мъж обявил, че иска да се върне обратно в Мюнхен при своите приятели. Той действително направил опит да проникне в кабината, след което бил обезвреден от Сахибедин с помощта на още един човек на борда. Само с един удар бившият боксьор пратил хулигана в нокаут.

"Бях в тоалетната и чух разговора. Видях, че той се държи агресивно и заплашва. Попитах стюардесата дали иска да остана при нея и тя отговори утвърдително", разказа Тарик.

"Сахибедин показа истинска смелост и постъпката му е пример за всички. Пред 200 пътници той спря един луд, който се опитваше да влезе в пилотската кабина и да отвлече самолета. Нека поздравим Тарик", написа журналистът Ромеро във "Фейсбук".

Представители на полицията и авиокомпанията благодариха на Сахибедин, който е двукратен шампион на Франция, и дори му позволиха да се снима зад щурвала на самолета. Нарушителят бе задържан от властите в Париж и отведен в клиника за психиатрична експертиза.

46-годишният Тарик, роден в Мароко, има 23 мача и 12 победи на професионалния ринг.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:51  28.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хубенов
  Отговор
  2 17:20  28.08.18
  Тази статия я въртят вече няколко дни, с различни заглавия... явно няма какво друго да пишат!
 • Хубенов
  Отговор
  3 17:21  28.08.18
  Публикувано във факти.бг: Шампион по бокс предотврати отвличане на самолет. ХАХАХАХА кой ще отвлече самолета, пияния ли? Колко сте смешни... гладни редактори търсещи сензация с измислени коментари...
 • Венко Павлов
  Отговор
  4 09:55  29.08.18
  Да го наградат една година безплатни авиокомпании.....

Напиши коментар:


Публикувай