Last news in Fakti

14 Септември, 2018 14:29 2 121 5

Какво каза Серина на шампионката Осака?

  • осака-
  • уилямс-
  • разговор-
  • освирквания-
  • скандал-
  • us open-
  • финал

"Серина ми сподели, че освиркванията на публиката не са срещу мен", призна японката

След скандалния финал на US Open тази година изненадващата победителка Наоми Осака призна какво точно ѝ е прошепнала Серина Уилямс на ухото по време на церемонията на награждаването. Първата японка с титла от Големия шлем стигна до нея след категоричен успех в два сета над американката, която обаче предизвика истински скандал след споровете си със съдията на стола Карлос Рамос и получените от него наказания.

Както е известно, 23-кратната шампионка от Големия шлем първо получи предупреждение от Рамос за получаване на треньорски указание, а след продължилите спорове реферът отсъди служебна точка и служебен гейм за Осака, която се разплака по време на церемонията при освиркванията от феновете, които подкрепяха своята сънародничка. В този момент Серина Уилямс се доближи до японката и прошепна нещо в ухото.

„Тя ми довери, че е горда от мен и трябва да знам, че освиркванията на публиката не са насочени спрямо мен. Аз бях много щастлива, когато го чух това от нея”, сподели Наоми Осака след триумфа си в предаването The Ellen DeGeneres Show.

Наоми Оска неведнъж е споделяла, че Серина Улямс е нейният идол и е много щастлива, че американката е говорила с нея след финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Umpire

    14 3 Отговор
    Наглата, назобена Серина най-накрая беше поставена на място. Абсолютно никаква забележка не би могло да има към съдийството, а ако в други случаи правилата се пренебрегват, това не е основание да бъдат пренебрегнати и в този случай.
  • 2 баба

    14 2 Отговор
    Освиркването беше за Осака. Серина го предизвика. Такава тъпа публика няма нито в Лондон, нито в Париж.
  • 3 месара

    10 1 Отговор
    ква гад е брат серина, не даде възможност на Осака да изживее радостта си от победата! то не бяха , сълзи, истерия, крясъци, закани. наказанието и е силно занижено. ако някоя друга тенисистка беше реагирала така, щяха направо да и отнемат правото да се състезава повече!
  • 4 на маса

    1 6 Отговор
    Според мене правилата там са доста извратени , треньора нямал право да дава указания , това да не ти е Шах Мат защото така или иначе топката трудно ще пребориш със указания и стратегии, а и ако треньора подвиква от скамейката защо той не си понесе наказание , не подкрепям никоя от спортистките но поемането на чужда вина не е спотрсменско и влияе върху феарплея

    Коментиран от #5

  • 5 RedNeck

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "на маса":

    Приятелю, тениса е консервативна игра за дами и джентълмени. Има си поведенчески код - тихо, споко и леекичко надменно. Серена беше като говедо в бижутерия. Ако си бил толкова дълго в АнглоАмерика колкото съм бил аз, ще тие кристално ясно че негрите с такова поведение постигат много. А тя играеше с няколко карти - женската карта, жертвената карта, майчинската карта какво да ти ги изреждам. Не можа да пусне асото пика - негърската карта, защото момичето което я размаза е половин негърка. Но и половин японка. Цяла Япония гледа финала. Цяла Япония разбра, за пореден път, защо не трябва да пуска негри. Може да са работливи, богати и талантливи, но Серена им напомни защо е по-добре без тях.