Last news in Fakti

20 Септември, 2018 14:21 883 3

Жеферсон подновява тренировки с ЦСКА, пазят в тайна името на новия плеймейкър

  • цска-
  • нов играч-
  • плеймейкър-
  • жеферсон-
  • лига европа

Снощи бранителят на ЦСКА-София Жеферсон се върна в България. Бразилецът бе в родината си, където се лекуваше от травма. Той се контузи на последната тренировка преди двубоя с ФК Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

24-годишният бранител имаше травма на коляното. Тепърва ще започнат тренировките му с отбора, но се очаква да се завърне в игра едва в началото на месец ноември. От "Армията" не бързат да го пуснат на терена.

Докато отсъстваше, шанс за изява получи Ангел Лясков. 20-годишният футболист направи редица силни мачове за "армейците". Те го отведоха и до националния отбор, за който дебютира при 2:1 над Словения в Лигата на нациите.

През това време ръководството на клуба продължава да пази в тайна името на потенциалното ново попълнение в клуба, което се спекулира, че е от Бразилия.

Плеймейкърът е в София, като дори е бил на трибуните по време на домакинството на Черно море, спечелено с 3:1, пише "Тема: Спорт".

Въпросният футболист има паспорт на държава членка на Европейския съюз. Това е много важно, защото квотата на "червените" за играчи извън ЕС е заета.

Освен към бразилски атакуващ халф, червените проявяват интерес и към друг чужденец - португалец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    2 1 Отговор
    Това е Литекс Ловеч!
  • 2 ГМО продукт

    2 1 Отговор
    Мафия.Неразбрахте ли, че това Литекс-София.Клонираните се завръщат....пореден епизод.
  • 3 гощо

    0 0 Отговор
    Щом са на Армията значи са ЦСКА.