21 Септември, 2018 14:28 1 787 3

Гаджев не се разбра с Ботев (Враца)

  • гаджев-
  • ботев враца

Халфът Владимир Гаджев няма да играе за Ботев (Враца). Очакваше се бившият капитан на Левски да премине в новия тим на Валери Божинов. Самият нападател разкри през миналата седмица, че е навивал Гаджев, като той е разговарял със старши треньора Сашо Ангелов и оставало да се договори с ръководството. Това обаче не се е случило.

“За момента няма развитие с Гаджев. Така че това е отборът, с който разполагаме. Засега няма да идва при нас”, коментира кметът на Враца Калин Каменов. Очакваше се играчът да отговори след мача с ЦСКА-София.

Интересното е, че полузащитникът бе желан и от Царско село и Арда, но и те не са успели да отвърнат подобаващо на финансовите му претенции. Така бившият национал продължава да е без отбор. За последно той бе част от кипърския Анортозис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 IdaMcBride

    0 1 Отговор
    Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф.

    Това е, което правя.........>>>>> Ecash10.COM