Last news in Fakti

6 Март, 2012 18:58 1 474 2

Официално: И Пепси подписа с Левски

  • пепси-
  • левски-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид-
  • тоти-
  • роналдиньо-
  • барселона-
  • раул

Левски подписа с нов спонсор, и той се казва „Пепси”.
Логото на световно известната безалкохолна напитка ще бъде поставено на стадион „Георги Аспарухов”.

Договорът за партньорство е със срок от 2 години и е подписан между футболния клуб и официалния бутилировач на продуктите на PepsiCo у нас – Куадрант Бевъриджис.

„Много сме щастливи, че се свързваме с  един уникален български футболен клуб, който има истински легендарен статус в страната. С това разширяваме присъствието си във футбола в България, а и в спорта тук като цяло. Вярваме, че на стадиона на „Левски” ни предстоят много победи и щастливи моменти за феновете.”, каза маркетинг директорът на Куадрант Бевъриджис Димитър Стаматов.

Pepsi е вероятно най-голямата глобална марка, свързана с българския професионален футбол.

Според световно признатата класация Interbrand Top 100 за 2011 г. „Пепси” e една от 25-те най-високо оценявани марки на планетата със стойност от над 14,5 млрд. долара. У нас Pepsi вече има сериозно присъствие във футбола и баскетбола. Логото на компанията стои и на Националния стадион „Васил Левски”.

В световен план „Пепси” има дългогодишни традиции на обвързване с футбола. В рекламите на компанията са участвали суперзвезди на играта като Дейвид Бекъм, Франческо Тоти, Ривалдо, Роналдиньо, Раул, Франк Лампард, Тиери Анри, Кака, Лео Меси и други. В сюжетите на клипове на Pepsi са участвали и грандове като Манчестър Юнайтед, Ювентус и Реал Мадрид.

26-кратния шампион на България вече подписа спонсорски договор за 4,5 години с турския холдинг Аждъбадем, както и с историческия генерален спонсор на "синия' клуб за последното десетилетие телекомуникационната компания М-Тел.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    samo levski