Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 11:27 745 1

Гуардиола: Не сме готови за Шампионска лига

  • гуардиола-
  • шанс-
  • шампионска лига-
  • опит-
  • манчестър сити-
  • прогноза

"Може би няма да спечелим турнира", заяви наставникът на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи изненадващо изказване преди двубоя на неговия тим срещу Шахтьор (Донецк) в група “F” на Шампионската лига. Испанският специалист заяви, че не смята, че “Гражданите” могат да спечелят този турнир през настоящата кампания.

“Аз съм роден и израснал в Барселона. Когато започнах работа там знаех, че единственият ми избор е да печеля. Също така научих, че когато не побеждаваш, животът продължава и трябва да гледаш напред. Това, което видях от Манчестър Сити през миналия сезон ми показва, че още не сме готови за успех в Шампионската лига. Така чувствам нещата. Това не означава, че няма да опитаме, но в този турнир това често не е достатъчно. Трябва да натрупаш и опит, да се учиш от всеки мач. Всички трябва да желаят този триумф - клубът, собственика, феновете, медиите. Всички трябва да гледат в една посока. Само тогава може да спечелиш подобна титла. За момента обаче не чувствам нещата по този начин. Феновете искат това от нас, което ни стимулира и ни приближава до успеха. Ние сме добър отбор, не мога да отрека това, но ни трябва нещо специално - нещо, което още ни липсва”, смята Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хубенов

    3 1 Отговор
    Липсва ви нещото наречено РОНАЛДО!