Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 12:59 7 144 16

Усик нокаутира и разплака Белю в 8-ия рунд (ВИДЕО+ СНИМКИ)

  • усик-
  • белю-
  • нокаут-
  • боксов мач-
  • александър усик-
  • тони белю

Галавечерта в "Манчестър Арена" завърши по възможно най-зрелищния начин

Усик нокаутира и разплака Белю в 8-ия рунд (ВИДЕО+ СНИМКИ) - 1
Снимки: АР/БТА

Абсолютният и неоспорим световен шампион в полутежка категория Александър Усик (вече 16-0, 12 KO) нокаутира в края на осмия рунд една от британските звезди в дивизията Тони Белю (вече 30-3-1, 20 KO), пише Sportal.

Така галавечерта в "Манчестър Арена" завърши по възможно най-зрелищния начин, а зрителите останаха разочаровани, че не видяха сензация и в крайна сметка фаворитът оправда статута си на такъв и запази всички четири пояса на световните федерации, както и този на списание "Ринг".

Усик нокаутира и разплака Белю в 8-ия рунд (ВИДЕО+ СНИМКИ)

Англичанинът започна доста силно и се възползва от пасивността на Усик, за да му създаде проблеми в първите три рунда, но постепенно олимпийският шампион от Лондон 2012 започна да става по-ефективен с водещата си дясна ръка. След петия рунд движението на Белю стана по-бавно, гардът му често бе ниско и той не блестеше с движение, като твърде често се застояваше до въжетата и в ъглите на ринга. Усик пък започна да намира идеалната дистанция и в крайна сметка комбинациите му свършиха работа, като именно интензитетът на лявата му ръка доведе до нокаута.

Белю изпадна в сълзи след поражението и поздрави шампиона, като това е първата му загуба в полутежка категория и вероятно е последният му мач, защото ще обяви отказването си, но не е изключено отново да се завърне срещу битка със сериозен хонорар и интерес. Усик пък почти сигурно ще оваканти поясите си, за да преследва слава в по-горната тежка категория.

Усик нокаутира и разплака Белю в 8-ия рунд (ВИДЕО+ СНИМКИ)
Усик нокаутира и разплака Белю в 8-ия рунд (ВИДЕО+ СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    19 12 Отговор
    ако усик се махне от категорията тервел има шан да я вземе.усик е по-добър боксьор от джоршоа,остава само физически да се подготви и ще завладе тежка категория.ще бъде велик сблъсък и ако украинеца победи ще отмъсти за кличко които е негов ментор.

    Коментиран от #3, #10

  • 2 Питам

    17 2 Отговор
    Милена, къде е видеото ?
  • 3 Onq s konq

    8 10 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    Виждам че не си наясно с бокса но , ти си на принципа на всяко гърне мерудия , таранколу коментирай си прозападните и западни политически теми а , спорта го остави особено бокса

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Реалист

    1 7 Отговор

    До коментар #3 от "Onq s konq":

    Като използваш чужд ник по-значим ли се чувстваш?
  • 5 стоян георгиев

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "Onq s konq":

    кое от писаното от мен не е вярно?усик е уникален боксьор.такъв беше като аматьор такъв е и като профи.за кратката си кариера като профи би всички възможни опоненти и обедини поясите.сега е носител на четирите големи такива.усик е освен това световен,европеиски и олимпииски шампион като аматьор и основен препъни камък за тервел пулев при аматьорите.тои го би на олимпиядата и смятам, че тервел няма шанс срещу усик.ако обаче усик се махне от категорията и иде в тежка останалите съперници на тервел не са нещо кои знае по-различно от него.та ако имаш нещо да кажеш по темата чакам.

    Коментиран от #6

  • 6 Кумчо Вълчо

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Вярно е че си далеч от бокса.Първо наш Тервел е далеч от претендентите в полутежка категория и второ Усик също е далеч от претендентите в тежка категория.

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пич

    4 3 Отговор
    До вълчо и коня-боксьорите,Усик е човека,ще ги мачка яко,много техничен и вижда играта.
  • 9 vasik atanasova

    6 5 Отговор
    слава украину
  • 10 vasik atanasova

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "стоян георгиев":

    не разбираш от бокс

    Коментиран от #12

  • 11 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Кумчо Вълчо":

    усик е уникален боксьор.явно никога не си го гледал.има всичко което се изиска от такъв.сещам се само за още един боксьор с неговите качества ,казваше се рои джонс джуниър.усик играе удобно на къса ,средна и голяма дистанция сменя гардове ,техничен е ,а е и удряч абе има всичко и го е показвал.тои реално не е за до 91 щото е много висок и як. сваля маса килограми за да си влезе в категорията.явно никога не си го гледал ,а аз го следя поне от 7-8 години че и нагоре.технически превъжзхожда всеки един боксьор от тежката в момента.тервел като аматьор стоеше добре.три медала от три европеиски две втори места и едно трето.трети на олимиада и основен проблем му бе усик.непреодолим за съжаление.другите на категорията му основно руснаци и от бившия ссср безспорно са добри но са преодолими от тервел.така че тервел може да се промъкне до бои за пояс и да го вземе ако усик оваканти държаните от него.още повече че тервел сега почна активно да тренира с усик,което и много ще му помогне за напред.
  • 12 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #10 от "vasik atanasova":

    https://gong.bg/oshte-sport/boyni-sportove/multimedia/video/dzhoshua-za-usik-toj-e-perfektniiat-boksior-513694
    василке тва е специално за теб,дето много разбираш от бокс,чети и се ограмотяваи,щото имаш навика да пишеш тъпотии без хал хабер да си имаш по темите дето зачекваш.
  • 13 Иван

    0 0 Отговор
    в тубата всички видеота са премахнати явно заради права.
    Някой намери ли някъде?
  • 14 Соул

    1 0 Отговор
    За да минеш в по-тежка категория, не са нужни само някакви си килограми...Това може да го каже само някой които бокса му е нещо непонятно!! Усик за сега е края на полутежката, за да започне да се мери с динозаврите в тежката трябва поне 1 год. подготовка..Не че е слаб, напротив, изключително профи боксьор, бърз, тактичен, прекрасна игра с крака, стоика..Усик е Legend, но за всичко са нужни време и подготовка..Това не са ритнитопковци :) Относно двубоя, според мен Белю го подцени и си получи "домашното". Късмет желая на Тервел, от мен по-уважавания боксьор от братята Пулеви. Нашия има силен удар доказа го многократно, но повечето му опоненти не бяха нещо впечатляващо..Дали е готов за голямата сцена ще стане ясно, дай Боже да се случи да излезе с/у Усик или Белю тогава ще се разбере какъв калибър е..

    Коментиран от #15

  • 15 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "Соул":

    прав си за преминаването в горната категория,осбено при минавенето в тежка.много големи боксьори не са успели да го сторят успешно,но пък други са станали легенди като холифилд и мохамед али.не вярвам усик да мине в тежка само за един мач или за година.тои сега държи пет пояса в до 91 и ако атакува нагоре ще е постепенно.първоначално ще има адаптация с по-слаби противници ,после евентуално ще надгражда.въпроса е че има потенциал и може да го направи.тервел при цялото ми уважение обаче няма шанс срещу усик,та за нас е добре усик да иде в тежка за да може тервел да атакува една от световните версии,които ще се разделят веднага след тръгването на усик.
  • 16 SusanHyday

    0 0 Отговор
    really free christian dating site
    online dating in uk free
    rural dating agency

    gay dating sites berlin
    asian dating in auckland
    what does radioactive dating work best with
    no fee online dating sites
    dating profile

    dating landing pages
    facts about dating white guys