Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 01:00 2 430 1

Манчестър Юнайтед преподписва с основен играч

  • йънг-
  • договор-
  • манчестър юнайтед-
  • преподписване

Ашли Йънг ще остане при "червените дяволи" за още една година

Манчестър Юнайтед преговаря с Ашли Йънг за нов едногодишен договор. Настоящият контракт на играча изтича в края на сезона, но “червените дяволи” имат желание да го задържат и са му предложили удължаване с една година. Според “Скай Спортс” преговорите все още са на ранен етап.

Йънг е играл в 10 мача от началото на сезона и изведе тима с капитанската лента в дербито срещу Манчестър Сити вчера, в което Юнайтед загуби с 1:3. 33-годишният футболист е един от много основни играчи, чиито договори изтичат в края на сезона. Сред тях са Давид Де Хеа и Антони Марсиал, но клубът има опция за автоматично удължаване на контрактите им с една година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕвроЗона

    0 0 Отговор
    И сте показали на снимката Гундоган... от Манчестър Сити? Защо?