Last news in Fakti

17 Ноември, 2018 17:06 1 573 0

Левски отрече за раздяла с Обертан

  • слух-
  • левски-
  • обертан-
  • напускане

От "синия" клуб отрекоха подобни информации

Появиха се слухове, че Левски ще се раздели с най-добрия си играч Габриел Обертан. Днес от ръководството на Левски отрекоха за предстояща раздяла с френската си звезда.

Наскоро офанзивният полузащитник, който постоянно твърди, че се чувства отлично в Левски и София, подписа нов договор с клуба до 2021 година. Това стана дни след загубата от Лудогорец. За да угоди на Обертан обаче, ръководството на „сините“ даде на френската си звезда бомбастична за българските стандарти заплата от 45 000 евро на месец.

С подобни възнаграждения могат да се похвалят единствено звездите на Лудогорец. Абсолютен рекордьор в това отношение е голмайсторът на „орлите“ Клаудиу Кешерю, който се разписва срещу 65 000 евро на месец.

29-годишният Обертан е сред лидерите на Левски, но не е особено ефективен, ако се гледа статистиката му. Този сезон французинът е изиграл 15 мача в Първа лига и все още няма отбелязан гол, като е дал 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА