Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 12:32 1 008 1

Клоп: Ще играем на 140% заради феновете

  • клоп-
  • ливърпул-
  • шампионска лига-
  • фенове-
  • байерн мюнхен

"Да играеш първия мач у дома невинаги е предимство, но на мен не ми пука", заяви Клоп

Клоп: Ще играем на 140% заради феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква феновете на “Анфийлд” да вдъхновят допълнително неговите играчи по време на двубоя с Байерн Мюнхен от осминафинала в Шампионската лига. Той заяви, че запалянковците на червените могат да накарат играчите му да дадат не 100, а 140% от възможностите си.

“Трябва да създадем подходящата атмосфера и да улесним хората. Очаквам да се получи невероятна вечер. Това ще е мач, на който хората да се насладят, а атмосферата по трибуните може да ни даде голям заряд. Да играеш първия мач у дома невинаги е предимство, но на мен не ми пука. Има да се изиграят два двубоя, а нашата цел ще бъде да поставим основата, на която да стъпим преди реванша. Нашите фенове са способни да накарат отбора да даде не 100, а 140% от себе си”, заяви Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    1 0 Отговор
    Свойстено е за елементарните футболета да ползват тъпи клишета от сорта на "ще играем на 110%".