Last news in Fakti

4 Март, 2019 11:57 1 962 1

Марио Балотели напомни за себе си (ВИДЕО)

  • балотели-
  • гол-
  • ножица-
  • телефон-
  • селфи

Този път той попадна в светлината на прожекторите с изпълнение на терена, а не извън него

Марио Балотели напомни за себе си (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Новата звезда на Марсилия Марио Балотели бързо се превърна в любимец на "Велодром". Италианецът отбеляза един от головете за победата над Сент Етиен с 2:0 в дербито от 27-ия кръг на Лига 1 и вече има 4 попадения в 6 мача с екипа на Марсилия.

Голът на Супер Марио сам по себе си беше много красив, а ексцентричният нападател го отпразнува по любопитен начин. Веднага след като прати топката в мрежата на гостите, той взе телефона си и записа кратък клип с радостта на съотборниците си, което на секундата публикува в профила си в Instagram.

Идеята на Балотели напомни за прословутото селфи на Франческо Тоти след гола му във вратата на Лацио преди 4 години. Марио вдигна летвата, заменяйки снимката с цяло "стори".

Голът на Балотели падна в 12-ата минута след центриране от корнер на Флориан Товен. Въпреки че противников защитник го държеше, нападателят на Марсилия стигна до топката и с ножичен удар я прати зад гърба на Стефан Руфие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 1 Отговор
    #ForzaSuperMarioBalotelli