Last news in Fakti

14 Март, 2019 13:56 1 012 2

Клоп: Ливърпул се завърна сред най-добрите

  • клоп-
  • ливърпул-
  • завръщане-
  • шампионска лига-
  • байерн мюнхен

"Няма значение кой ще ни се падне в следващата фаза", демонстрира самочувствие специалистът

Клоп: Ливърпул се завърна сред най-добрите - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе във възторг след успеха с 3:1 над Байерн и класирането на тима му на четвъртфинал в Шампионската лига. След мача на “Алианц Арена” той заяви, че тимът му е показал на всички, че се завръща сред най-добрите в Европа.

“През второто полувреме играхме много зряло. В моментите, когато играехме футбол, моментално разрушавахме организацията на Байерн. Победата ни е абсолютно заслужена. Няма значение кой ще ни се падне в следващата фаза. Момчетата обичат този турнир и в него показват най-доброто от себе си. Отношението им бе невероятно. Триото в атака бе невероятно, играчите, които влязоха също помогнаха много. Показахме на всички, че Ливърпул се завръща сред най-големите отбори в Европа”, заяви Клоп.

Наставникът специално похвали ветерана Джеймс Милнър за представянето му в мача, след като той не бе в оптимално физическо състояние.

“Имахме толкова много проблеми и включването му бе риск - Милнър тренира само два пъти преди мача. Дали друг играч би играл така при това положение? Не исках да победя Байерн, а исках Ливърпул да продължи. Убеден съм, че съм зарадвал доста хора в Дортмунд, което също е хубаво. Това бе страхотна европейска вечер за Ливърпул”, допълни германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макаренко

    3 3 Отговор
    Слаб мач и голове след груби грешки-баварците са далеч от класата си,Ливърпул са дантела в защита,до тук бяха!

    Коментиран от #2

  • 2 Експерта

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Макаренко":

    Е НЕ Е ТАКА ,ВАН ДАЙК НЕ Е ДАНТЕЛА А НАПРОТИВ НАЙ СИЛНИЯ И НАЙ СКЪПИЯТ ЗАЩИТНИК В СВЕТА В МОМЕНТА,КАКТО И ДРУГИТЕ ИГРАЧИ НА МЪРСИСАЙДЦИ ,НА ДРУГИЯТ ПОЛЮС БЕШЕ БАЕРН БЛЕДА СЯНКА НА СИЛНИТЕ ИМ ОТБОРИ ОТ МИНАЛИ ГОДИНИ.ЛИВЪРПУЛ СА НА ФИНАЛА.