Last news in Fakti

3 Април, 2019 15:56 1 960 2

Мик Шумахер: Във Ferrari съм като у дома си

  • ferrari-
  • тестове-
  • дом-
  • шумахер-
  • син

"Всичко беше удивително", заяви синът на Михаел Шумахер

Мик Шумахер: Във Ferrari съм като у дома си - 1
Снимка: БГНЕС

Мик Шумахер описа първия си тест с Формула 1 болида на Ferrari като изумителен и разкри, че се е почувствал веднага като у дома си. Шампионът във Формула 3 взе участие в първия сезонен тест във Формула 1 в Бахрейн. Синът на легендарния шампион Михаел Шумахер се представи на ниво, записвайки 56 обиколки и приключвайки на второ място за деня зад титулярния пилот на Red Bull Макс Верстапен.

"Всичко беше удивително. Усещането, което имах, когато излязох от бокса за първи път, бе "това нещо има огромна мощ". Има много потенциал в автомобила. Имах чувството, че намерих дома си. Беше много красиво да направя тези обиколки и всички тези момчета да работят с мен. Почувствах се комфортно, спокойно, като у дома си", сподели 20-годишният Мик.

Шумахер-младши описа деня си като невероятен и заяви, че му е било лесно да се съсредоточи върху задачата си, след като е овладял първоначалните си емоции. "Всеки един път, в който излизах на пистата, учех нещо ново – за себе си, за колата. Мисля, че се справих добре".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 1 Отговор
    Хайде да го вземат 2020г, че Фетел вече прегоря и им трябва свежа кръв. Както се вижда Шарл е идеален, Мик ще го допълни, а мощна кола с младоци зад волана обещава много екшън на пистите. Младоците са по-склонни да се врежат в някой болид отколкото да мрънкат, че другия не се държал спортсменски с тях.
  • 2 от кокпита

    1 3 Отговор
    Тейко му наистина бе добър но изключително некоректен на пистата и не бе обичан много ни от пилоти ни от фенове, играеше го мръсно но не го съдя, така е решил така е правил желая му ако има възможност да се оправи.