Last news in Fakti

10 Май, 2019 15:55 2 790 3

Лукас Моура печели не само на терена (СНИМКИ)

  • моура-
  • съпруга-
  • саад-
  • сватба-
  • тотнъм

Вижте сексапилната съпруга на новия герой на Тотнъм

Тя има над 180 000 последователи в “Инстаграм”. Запознайте се с Лариса Саад - вдъхновението на Лукас Моура и негова съпруга от четири години насам.

27-годишната хубавица бе много развълнувана в сряда, когато Моура отбеляза хеттрик във вратата на Аякс и класира Тотнъм за финала в Шампионската лига. Лариса не е просто едно красиво лице. В действителност тя е интелигентна млада дама, която има икономическо образование.

Въпреки че изглежда готова за червения килим, тя не е типичната футболна съпруга. Лариса рядко дава интервюта и снима фотосесии, дори казва, че се срамува от камерите. И предпочита да пази личния си живот далеч от любопитните хорски очи.

Лариса и Лукас започват официално да се срещат през 2015 година, въпреки че се познават дълго преди това. Те били близки приятели в продължение на четири години и едва след това между тях припламнали любовни искри.

Според бразилската преса, Лариса произлиза от много богато семейство от Сао Пауло. Родената в Бразилия красавица има и ливанска кръв, на която се дължат екзотичните ѝ черти.

Интересно е, че въпреки статута ѝ на футболна съпруга, тя не е фен на този спорт и дори признава, че не познава правилата на играта.

💛☀️

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on Dec 27, 2016 at 2:37pm PST

Nada como estar no Brasil! 🇧🇷 💚

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on Jun 30, 2018 at 2:17pm PDT

🍃🌿

A post shared by Larissa Saad (@lariisaad) on Dec 30, 2016 at 8:14am PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ояйюжэфЮОЯ

    4 4 Отговор
    Какви са тези гигантски вежди? Да вземе да ги оскубе. Иначе момичето е красиво ама ромка. Ромка ама красива.

    Коментиран от #3

  • 2 11111111111

    8 3 Отговор
    Жената вежда.
  • 3 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ояйюжэфЮОЯ":

    Какво да оскубе? Това са татуирани вежди, нали са умни повечето жени решиха да дават по 300лв за такива вежди, а стават на маймуни, повечето, не всички, понякога има и сполучливи попадения. Вместо да се стремят да са естественни, те се клепат и мажат повече.