Last news in Fakti

17 Юни, 2019 11:25 1 569 0

Раздялата между Неймар и ПСЖ е все по-близо

  • неймар-
  • трансфер-
  • сума-
  • оферта-
  • раздяла-
  • псж-
  • продажба

Парижани са готови да продадат бразилеца, ако получат достатъчно добра оферта за него

Раздялата между Неймар и ПСЖ е все по-близо - 1
Снимка: БГНЕС

Има голяма вероятност бразилската звезда Неймар да си тръгне от Пари Сен Жермен това лято, информира “Екип”. Авторитетното издание твърди, че парижани са готови да продадат нападателя, ако получат достатъчно примамливо предложение. Това означава, че френският гранд няма да иска да се раздели с Неймар за по-малко от 222 млн. евро - рекордната сума, която клубът плати на Барселона за него през 2017 година.

Самият Неймар също настоява за трансфер. Той е споделил пред хора от обкръжението си, че е уморен от постоянните скандали в ПСЖ и иска да се завърне в Испания. Не е тайна, че интерес към него проявява Реал Мадрид. Агентът Пини Захави вече се е заел със задачата да осъществи желанието на 27-годишния бразилец.

През миналия сезон нападателят взе участие само в 17 мача в Лига 1 заради контузии. В тях той се разписа 15 пъти, а 5 от головете му бяха от дузпи. Неговият договор с френския клуб е до 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА