Last news in Fakti

24 Юни, 2019 14:57 2 528 7

Петър Жеков: Гришата изхвърли Стойчо като мръсно коте

  • жеков-
  • младенов-
  • заплата-
  • жена-
  • гриша ганчев-
  • цска

Според Жеков, съпругата на Стойчо Младенов е прибирала по 25 000 лева заплата от клуба

Петър Жеков: Гришата изхвърли Стойчо като мръсно коте - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният голмайстор Петър Жеков сподели доста любопитни неща от кухнята на ЦСКA. Ветеранът, който е близък с ръководството, разкрива пред “България Днес”, че бившият треньор на тима Стойчо Младенов се е предлагал за поста след освобожаването на Нестор Ел Маестро, но е бил отрязан от собственика Гриша Ганчев, който в крайна сметка назначава Любослав Пенев на позицията.

“Беше опитал да се върне, когато се търсеше треньор след махането на сърбина. Искаше да стане той, но Гришата го е изхвърлил като мръсно коте. Стойчо като беше треньор, плащахме на жена му 25 000 лева заплата. А тя си живееше в Стара Загора. Синът му прибираше по 10 000 лева, за да реди шапките на тренировка”, разкри голмайстор №1 на българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    12 13 Отговор
    Стойчо Младенов е направил много за ЦСКА и като футболист, и като треньор..! Професионализмът си има цена..? Тесногръдието в спорта е най-опасния съветник! Дори и да са вземали тези заплати, те са били договорени с управата..!!

    Коментиран от #4

  • 2 Хайде сега

    11 9 Отговор
    Моите уважения, господин Жеков, но ЦСКА ви извади от нафталина, заради мръсната ви уста ли?! Напоследък често се явявате като говорител на помийна яма.
  • 3 Помнещ

    15 6 Отговор
    Ако е вярно , само адмирации за Гриша Ганчев! Тройчо е един от хората унищожили ЦСКА!!! Със своите роднински назначения! НаГлец!!!
  • 4 Бачо Киро

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "среднощен":

    Тоя дрънка, все едно сами са си давали заплати. Уговорено - дадено. Който може, взема. Не е крал я... Виж, ако може да го цанят за треньор за 500лв на месец и синът му да бачка без пари, тогава друга работа...
    Големи суми са, спор няма, но не ги е взел, а са му ги дали.

    Коментиран от #6

  • 5 Джони

    10 2 Отговор
    Не знам за целия ни смешен шампионат , ако може така да се нарече селското първенство със участие на туристи от африка и латинска америка само за парлама , но гледах Румънските мовчета до 21 как играят . Е , айде и вие ги вижте и после се изказвайте за тези гомняри . И един румънец ми сподели че 11 от тях са от школата на Хаджи . Е как един от тези посерковци от 94 не направиха такава школа . Но от бял багаж и кючеци не остана време . Боклуци .
  • 6 среднощен

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бачо Киро":

    Една от причините децата ни да бягат в чужбина е имено това тесногръдие, злоба, завист и склонностт на "лимитирани" от към професионални умения "фактори" да "вменяват вина" за взимането на високи заплати..! Резултатът - вкарване на плащанията в "сивия сектор" и даване възможност на ограничени в професионален план "специалисти" да "дирижират" правилата на играта...!! Едно от най-трудните неща, с които не се примиряват младите е моралния компромис при договарянето цената на положения труд..!! Българинът най-вече страда от тесногръдието и злобата си..!! ФАКТ!!

    Коментиран от #7

  • 7 Бабун

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "среднощен":

    Среднощен, за да вземаш голяма заплата трябва нещо и да дадеш. Както е написал №5, на това смешно първенство и 500 лв са много. Не може да излезеш навън и още в първия кръг да те опухат и да имаш претенции за високи заплати. Колкото до сивия сектор тези 25000лв и тези 10000лв (ако е вярно) дали са плащани от белия сектор, ти как мислиш?