Last news in Fakti

3 Август, 2019 08:57 742 2

Черно море и Славия завършиха без голове

  • черно море-
  • славия-
  • ефбет лига-
  • българия-
  • футбол-
  • гол

Мачът завърши с 0:0

Черно море и Славия завършиха с равенство в скучен мач без голове. И двата тима не предложиха нищо в атака, като по този начин разочароваха малкото фенове, престрашили се да заемат местата си на "Тича".

Мачът може да бъде запомнен с многото жълти картони, а Димитър Велковски от Славия дори беше изгонен. 27 фала извършиха футболистите на Славия, а тези на Черно море записаха 18, предава topsport.bg.

Още в третата минута Дарко Тасевски се контузи и пет минути след това бе заменен от Славчо Шоколаров.

В 10-ата минута Исмаил Иса подаде към Ндонгала на границата на наказателното поле, но ударът на конгоанеца беше твърде лек, за да затрудни Георгиев.

Десет минути след това беше свирен пряк свободен удар за домакините. Панайотов направи добро изпълнение, но Хантакиас остана на сантиметри от топката.

В 30-ата минута започна раздаването на жълти картони. Само в рамките на пет минути такива получиха Васил Панайотов, Патрик Андраде и Янис Карабельов.

В 40-ата минута Родриго направи страхотен рейд отдясно. Атаката на домакините завърши с удар на Андраде, който мина над вратата на Георгиев. Красиво, но неточно изпълнение.

Минута по-късно вратарят на Славия получи картон за бавене на времето.

Второто полувреме започна с жълт картон за Милен Гамаков. Десет минути след това Дани Кики влезе на мястото на Ндонгала.

В 60-ата минута футболистите на двата отбора си спретнаха меле, което завърши с три жълти картона. Получиха ги Минчев, Велковски и Иса.

Осем минути по-късно Цветелин Чунчуков отправи безобразен изстрел при наглед удобна ситуация - една от малкото за Славия в хода на срещата.

В 81-ата минута Димитър Велковски беше изгонен с втори жълт картон.

В първата минута на продължението Дани Кики стреля коварно по земя след изпълнение на пряк свободен удар, но Георги Георгиев внимаваше и спаси.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с рикията

    2 2 Отговор
    Ееее, теа па ми преебаа далаверата...
  • 2 Фен

    2 0 Отговор
    И двата отбора не участват в нагласени мачове .