Last news in Fakti

8 Август, 2019 13:28 1 528 0

Давид Луис се надява на трансфер в Арсенал

  • челси-
  • луис-
  • трансфер-
  • ембарго-
  • арсенал-
  • трансферен прозорец
Давид Луис се надява на трансфер в Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Челси Давид Луис е готов да премине в Арсенал, съобщават “Скай спортс” и ВВС. Според информацията бразилецът е тренирал отделно от основната група по време на днешното занимание на тима.

“Артилеристите” се стремят да подсилят именно отбраната си, след като отборът беше напуснат от досегашния капитан Лоран Косиелни. За целта обаче клубът има малко време, за да приключи тази сделка, тъй като трансферният пазар в Англия затваря днес в 19 часа местно време. Официална оферта все още няма. От Челси не горят от желание да продадат Луис, тъй като имат забрана за трансфери, а така ще останат едва с трима централни защитници в състава си - Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Курт Зума.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА