Last news in Fakti

11 Август, 2019 12:58 1 236 2

Пранди: Ще е много трудно срещу Бразилия

  • пранди-
  • волейбол-
  • национален отбор-
  • бразилия-
  • олимпийска квалификация-
  • българия

"Те са фаворит, но се надявам на страхотен мач от наша страна", заяви селекционерът на България

Пранди: Ще е много трудно срещу Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди сподели след победата над Пуерто Рико с 3:0 на олимпийската квалификация във Варна и преди решаващия сблъсък с шампиона от Рио 2016 Бразилия, че "Селесао" си остава фаворит, но се надява да направят един страхотен мач срещу тях.

"Не искам да правя генерални изводи от тази победа, да се превъзнасяме. Основното е, че съперникът не бе на толкова високо ниво. Ние играхме добре и постигнахме основната си цел, втора победа. Познавам доста добре тези играчи, знам какво могат в залата по време на тренировка. Не съм изненадан, със сигурност направихме някои доста добри неща, но имахме и някои пропуски. Така, че съм доволен от представянето ни като цяло. Пак ще кажа, познавам своите играчи и какво могат, така че за мен няма трудни избори. Хората, които ще излязат срещу Бразилия ще бъдат изцяло със съответната мисъл за мача, които ни предстои. Тепърва ще се концентрираме върху мача и нямам проблеми с това кой ще играе", призна Пранди.

"Все едно да попитате един треньор по футбол какво трябва да се прави, за да се вкара гол. Същото е - трябва да си вкарваме топките силно, сервисите в празните пространства, за да победим. Няма да променя това, което мисля. За мен отборът на Бразилия е фаворит, най-малкото заради своята история и големите успехи, които има. Но се надявам да направим един страхотен мач срещу тях", допълни италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г.З.

    1 1 Отговор
    Да се смажат Бразилците.Направете ни кефа.Варненци напълнете зала Конгресна.
  • 2 ЕКСПЕРТА

    1 0 Отговор
    Е НА ВОЛЕЙБОЛ Е ПО ЛЕСНО ОТ КОЛКОТО НА ФУТБОЛ. 3-2 МОЖЕ БИ