Last news in Fakti

14 Август, 2019 07:47 1 867 0

Румънски подвиг в Глазгоу

Аякс издрапа до плейофите в Шампионската лига

Румънският Клуж хвърли бомбата и елиминира шотландския хегемон Селтик от надпреварата в Шампионската лига.

В среща-реванш от третия кръг на надпреварата гостите спечелиха с 4:3 и след 1:1 на румънска земя Клуж е съставът, който продължава в следващия етап.

Румънците поведоха в средата на първото полувреме, но домакините направиха пълен обрат след почивката с голове на Форест и Едуард. Клуж успя да изравни от дузпа чрез Омрани, но 14 минути преди последния съдийски сигнал Кристи направи 3:2 за Селтик.

Тук настъпи и драмата - отново Омрани направи 3:3, а Тукудеан да оформи крайното 3:4 дълбоко в даденото продължение.

За плейофите на Шампионската лига се класира и Аякс. След 2:2 на гръцка земя амстердамци победиха ПАОК с 3:2 в реванша, въпреки че губеха с 0:1 в средата на първото полувреме.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА