Last news in Fakti

14 Август, 2019 15:04 1 567 3

Бистришките тигри готови да бойкотират мача с Левски

Искаме на нашия стадион, нека ни извадят, заяви главният мениджър на тима Костадин Ангелов

Витоша Бистрица ще бойкотира мача с Левски, ако той не се проведе на стадиона на "тигрите". Това заяви пред Гонг главният мениджър на тима Костадин Ангелов.

"Категорични сме в позицията си да бойкотираме мача с Левски. Все пак има някакъв напредък. По искане на БФС пратихме предложение ние да поемем вътрешната охрана, а полицията - външната. Нямаме нищо против БФС или полицията. Просто желанието ни е да играем у дома", сподели той пред "Гонг".

"Надявам се всичко да бъде наред. Има вероятност да играем на нашия стадион. За развитието на един клуб, най-важна е материалната база. Инвестирахме доста средства и подобрихме съоръжението в Бистрица. Имаме лиценз и всички необходими документи. Вместо да направим празник, трябва да домакинстваме на "Васил Левски". Не смятаме, че това е редно. Ние даваме пари за нашата база, а не за заплати на чужденци".

Ангелов демонстрира, че не се страхува от най-тежката санкция за бойкотиране на футболен мач - изваждане от групата, като заяви - "Нека ни извадят"


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бистрица

    3 0 Отговор
    Буко баламата
  • 2 Лазар

    2 0 Отговор
    Играиите го на стадиона на мира в Перник,или на Бончук,а може и на цар Самуил в петрич.все култови стадиони.
  • 3 учуден

    1 0 Отговор
    https://www.24chasa.bg/sport/article/7606789
    И кой лъже сега?путинофилските факти или 24часа?