Last news in Fakti

21 Август, 2019 01:00 1 075 0

Маркизио отказа китайските милиони

  • маркизио-
  • интер-
  • китай-
  • милиони-
  • връзка-
  • ювентус

Клубът, който искаше да привлече бившият халф на Ювентус, има косвена връзка с Интер

Маркизио отказа китайските милиони - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият халф на Ювентус Клаудио Маркизио е отказал оферта на китайски клуб заради косвена връзка с Интер. Офертата е дошла от клуб, чийто собственици са същите, които притежават и 68,55 % от акциите на "нерадзурите" - търговската верига Suning Commerce Group.

"Оценявам всичко, което направиха за Интер, но не мога да приема такова предложение", казва Маркизио, който игра за "Старата госпожа" между 2006 и 2018 година, след което изкара един сезон в Зенит. За разлика от Маркизио, бившият треньор на Ювентус Антонио Конте прие предложението на Интер и застана начело на отбора, с което предизвика гнева на феновете на торинския гранд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА