Last news in Fakti

22 Август, 2019 13:57 984 1

Официално: Рибери подписа с Фиорентина

  • рибери-
  • фиорентина-
  • договор-
  • байерн мюнхен-
  • представяне

Французинът отново ще носи номер 7

Официално: Рибери подписа с Фиорентина - 1
Снимка: БГНЕС

Франк Рибери официално е футболист на Фиорентина. Опитният французин пристигна във Флоренция по-рано днес, а малко след това подписа договора си с “виолетовите”. Повече детайли относно сделката не бяха оповестени на клубния уебсайт, а съобщението от страна на “Ла Виола” гласи още, че той ще бъде представен в днес от 17:30 часа местно време.

На “Артемио Франки” Рибери отново ще играе с №7, който носеше в продължение на повече от 10 години в Байерн (Мюнхен). Фиорентина е осмата спирка в професионалната кариера на 36-годишната звезда. Той е играл за Булон, Але, Брест, Метц, Галатасарай, Марсилия и Байерн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хито

    3 1 Отговор
    Местим, Местим и пак Местим