Last news in Fakti

4 Септември, 2019 12:40 931 6

Ивет грабна балканска титла на 200 метра

Лалова постави свой личен рекорд за сезона

Ивет грабна балканска титла на 200 метра - 1
Снимка: БГНЕС

Ивет Лалова-Колио спечели своята първа балканска титла на 200 метра. Българката, която в понеделник стана шампионка на 100 метра с 11.23 секунди, направи много силно бягане и стана първа с 22.45 секунди (+1.2 м/сек), което е неин личен рекорд за сезона, информира Спортал.

С това постижение Лалова-Колио излезе на четвърто място в еврпейската ранглиста за сезона. Резултатът ѝ е и нов рекорд на Балканските шампионати.

До момента през годината тя имаше 22.55 секунди, а личното постижение в кариерата ѝ е 22.32 секунди. Сребърния медал заслужи кипърката Елени Артимата с 22.97 секунди, трета се нареди гъркинята Спандуки-Чадзир Рафаила с 23.16 секунди.

Другата българка в дисциплината Инна Ефтимова се нареди четвърта с 23.45 секунди.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Таз как ши я поря............

    0 7 Отговор
    Дупето и ще свири като жътварска стомна на синур.
  • 2 Чилбер

    8 0 Отговор
    Браво Иве велика си!
  • 3 ....

    0 1 Отговор
    Браво, браво, браво господине
  • 4 незнайко

    0 1 Отговор
    Това е сурер, но за кого се състезава Лалона ? ЕНКА - Турция !!! Имаше един Наим Сюлейманов ако го помните !!!

    Коментиран от #5

  • 5 незнайко

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Забравих най важното ПАРИТЕ !!! Ние не можем да ги дадем на Лалова .
  • 6 насса

    1 0 Отговор
    Наим Сюлейманов - бог да го прости човека! Никога не е говорил лошо за България! Накарали са го да си смени името - затова е избягал, иначе докато е живял в България си е имал всичко и апартамент и коли и тн... Така че не говори глупости. Турците са го откупили от нашите за крупна сума - пито... платено! Отделно човека беше огромен талант - който в соц.БГ , щеше да се загуби!
    Дори и сега нещата тук са по-бедни от колкто в Европа!
    -
    Браво на Лалова - явно и върви в личния живот затова постига успехи и в спорта случила е на мъж , за разлика от лекето Ники - Джендъра , че и на бунтар се прави плешото мамин :)>>>!!!
    Браво Ивет - Продължавай НАПРЕД!!!