Last news in Fakti

5 Септември, 2019 11:35 869 0

Израелски медии продължават да пращат защитник в Левски

Талеб Тауата не се разбра с Утрехт, иска 600 хиляди евро годишно

Треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че не е чувал за Талеб Тауата, но медиите в Израел не спират да бълват, че той най-вероятно ще се окаже на "Герена", пише "Меридиан мач", цитиран от Топспорт.

Левият бек, който бе освободен от Айнтрахт (Франкфурт), вече няма много опции, твърдят в родината му. Той не е успял да се разбере с Утрехт. Явно и холандците не са успели да изпълнят финансовите му изисквания.

В Германия обявиха, че Тауата не иска да мърда от заплатата, която е вземал във Франкфурт - 600 000 евро на година. Сега обаче ще трябва да размисли. В противен случай ще загуби мястото си в националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА