Last news in Fakti

9 Септември, 2019 10:46 1 154 0

Гърците вървят по нашите стъпки, не можаха да бият Лихтенщайн

  • евро 2020-
  • гърция-
  • лихтенщайн-
  • изненада-
  • издънка

Бившите европейски шампиони разочароват своите сънародници с представянето си

Гърците вървят по нашите стъпки, не можаха да бият Лихтенщайн - 1
Източник: БГНЕС

Снощи отборът на Лихтенщайн поднесе голямата изненада в евроквалификациите, след като си тръгна с точка от гостуването на Гърция в Атина в срещу от група J, съобщава sportal.bg.

Двубоят на олимпийския стадион завърши 1:1, като гостите от Лихтенщайн, които в изминалите пет мача бяха допуснали 18 гола без да отбележат нито един, стигнаха до равенството в края, когато се разписа 23-годишният нападател на швейцарския Тюн Денис Саланович. Той материализира една от редките контраатаки на своя тим, като получи топката в своята половина, напредна, двама бранители на домакините не успяха да го достигнат, и промуши топката между краката на стража на домакините.

Преди това в 33-ата минута Йоргос Масурас беше дал аванс на южните ни съседи, но те не успяха да отбележат втори и в крайна сметка позволиха на Лихтенщайн да постигне равенство.

Така Лихтенщайн спечели първата си точка в тези квалификации и върви последен в класирането. Гърците имат пет и вече играят само за честта си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА