Last news in Fakti

22 Септември, 2019 12:30 12 624 10

Бекали: Гриша Ганчев се молеше на...

  • бекали-
  • гриша ганчев-
  • трансфер-
  • десподов-
  • каляри

Единият от собствениците на ''червените'' Ганчев успял, защото...

Бекали: Гриша Ганчев се молеше на... - 1
Източник: БГНЕС

Скандално разкритие направи известният румънски футболен агент Джовани Бекали за преминаването на Кирил Десподов в Каляри от ЦСКА през зимата. Той разкри, че клубът от Сардиня е имал намерение да купи Янис Хаджи, който е изгряващата звезда на румънския футбол и беше продаден за 4 млн. евро на белгийския Генк.

В последния момент обаче лично се е намесил собственикът на "армейците" Гриша Ганчев, който по думите на импресариото се примолил на съпругата на президента на италианския клуб да бъде предпочетен Десподов. Ганчев успял, защото тя била българка.

"Имах оферта за Янис Хаджи от Бенфика и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, но сапунената опера с Атлетико провали трансфера. Цяло лято комуникирахме с португалците, но в крайна сметка нещата не се получиха''', разкри Бекали пред изданието Digi Sport.

''През зимата беше пред трансфер в Каляри. Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха готови да го купят на момента. Но в последния момент президентът на Каляри купи онзи българин Десподов, а причината е, че съпругата му е българка''.

"Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев директно се помоли на госпожата да му помогне, защото имаше трудности при продажбата на футболиста си и така стана трансферът. Каляри взе Десподов, който се контузи в първия си мач и вече не играе в отбора. За тяхна сметка си е", заяви още Бекали


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясноооооо

    20 13 Отговор
    Гришата е „оправил” българката качествено и тя от благодарност е подкукуросала мъжа си.

    Коментиран от #2

  • 2 ала бала

    28 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ясноооооо":

    Как я е оправил като е метър и двайсе?

    Коментиран от #9

  • 3 ЦСКА

    26 6 Отговор
    Бекали Гришата си опъна парите а ти лапа мухите мангал
  • 4 Aaa

    22 13 Отговор
    За кое ЦСКА става дума в статията - фалиралият ЦСКА, който вече не съществува, ЦСКА 1948 в Б група или ребрандираният Литекс (ЦСКА-София)?!?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Армеец

    15 2 Отговор
    Зарзаватчията разработи плод и зеленчук е докато продава перфектни играчи ЦСКА Няма да бъде отбор а благодарение на Ганчев заприлича на плод и зеленчук
  • 8 От тука така се види

    9 3 Отговор
    В БГ освен ритнитопковците на домуса футбол няма от 20-30 години. Та това за ЦСК, Гришата или Левски, а не дай си Божр Славия са локуми и дъвки за празноглави запалянковци.
  • 9 АТАНАС

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "ала бала":

    АМИ НИСКИТЕ МЪЖЕ СА ПО КАЧЕСТВЕННИ ОТ ВИСОКИТЕ.
  • 10 Антон

    9 2 Отговор
    Пиша си своето име Антон. И така за ГРИША ГАНЧЕВ. Този ЧОВЕК толкова много помага, че заради него първо бях от футболния отбор ЛИТЕКС, а след това именно той е даде новото начало на футболен отбор ЦСКА и пак заради него съм за ЦСКА. Да помолил българката за помощ но след това и той ще помогне. Човека е с благородна душа, а който е отишъл при него за помощ, когато е на зор ГРИША ГАНЧЕВ не е го върнал, а дава. Правилно казва, че на абсолютно всичко станахме консуматори и огромна безработица заради свършилата икономика и няма производство у нас. Никой от последните 30 години на 21-ви. век от политиците не го интересува за българина защото те му закриха захарните фабрики. И аз съм висок 175см. на 39 години. Бях висок 178см. е вече съм с три сантиметра по-нисък. Наистина има от високите, които бих споделил, че са малко инатести и агресивни. Има от високите хора, които се броят на пръстите ми, който са добри. Блиския един век няма да има такъв човек, като ГРИША ГАНЧЕВ.