Last news in Fakti

23 Септември, 2019 13:44 1 149 0

Реал (М) разкъса Барселона във втората част и грабна Суперкупата

  • реал мадрид-
  • барселона-
  • баскетбол-
  • суперкупа-
  • пабло ласо

Играчите на Пабло Ласо надиграха големия си съперник с 89:79 точки

Реал (М) разкъса Барселона във втората част и грабна Суперкупата - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Реал (Мадрид) спечели за пети път Суперкупата на Испания по баскетбол, след като победи Барселона с 89:79 във финала в Мадрид.

За шампионите това е първи трофей за сезона, а наградата за "Най-полезен играч" отиде при аржентинския плеймейкър Факундо Кампацо, който приключи с 16 точки за успеха.

Голямата разлика в срещата дойде във втората четвърт, която Реал спечели с 27:13 и това позволи на играчите на Пабло Ласо да вземат аванс от 15 точки на почивката.

През второто полувреме Барселона подобри представянето си и съкрати пасива си до само 6 точки, но за повече "каталунците" нямаха сили.

Джордан Мики и Руди Фернандес прибавиха по 10 точки за успеха на Реал, а за Барселона най-резултатни бяха новите попълнения Брандън Дейвис и Никола Миротич, които вкараха 23 и 14 точки съответно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА