Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 01:00 1 352 5

Роналдо: Мисля за живота извън футбола

  • ювентус-
  • роналдо-
  • живот-
  • футбол-
  • кариера-
  • край

"Все още обичам играта", призна португалецът

Роналдо: Мисля за живота извън футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори за бъдещите си бизнес планове, на които възнамерява да се посвети след края на футболната си кариера.

“Не съм луд човек. Не съм обсебен от тренировките, а от успеха, което е напълно различно. Все още обичам футбола. Обичам да забавлявам феновете и хората, които обичат Кристиано. Възрастта няма значение, всичко опира до характера. През последните пет години започвам да се наслаждавам на това да мисля за бъдеще извън футбола, така че кой знае какво ще се случи след година или две?

Не искам да имитирам никого. Трябва да бъдеш себе си през цялото време, но винаги можеш да вземеш нещо от някои добри примери, не само от футбола, но и от други спортове - Формула 1, НБА, голф, UFC и т.н. Най-добрите атлети имат подобни работни етики. Дори изпълнителните директори на големи компании винаги са мотивирани и трябва да работят усърдно, за да постигнат добри неща. Трябва да вярваш в себе си. Във футбола имам по-голям контрол. Знам какво мога да направя. В бизнеса е по-трудно, зависиш от други хора, но аз имам добър екип. Ще бъде предизвикателство. Изминаха години, изпълнени с усърдна работа, отдаденост и страст, за да постигна това, което направих във футбола. Извън него имам още работа за вършене, но не ми харесва да съм номер две или три. Винаги искам да съм номер 1. 100% ще го постигна”, сподели 34-годишният Роналдо пред SPORTbible.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоп

    5 12 Отговор
    Роналдо , артистче такова в живота извън футбола, трябва да играеш честно , а не постоянно да се меткаш за дузпи и да лъжуркаш, но защо ли си мисля, че и извън футбола ще си същия шмекер и лъжец?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 CR7

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "шоп":

    ДА ДА АМА НЕ ХАХАХАХА ,ОТ ИСКАРУ ПО ДЪЛБОКУ НЕМА И ОТ ВИТОША ПО ВИСОКУ НЕМА. ХА КАЖИ СЕГА ЧЕ ЛЪЖА.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 цЕсКи лЕсЕкА

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "шоп":

    Пропусна да кажеш нещо за най набеденият футболист на всички времена! ОнуЙ джуджето от Дуспалона!
  • 4 Шш0п

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "CR7":

    Има, баце, има ! От Искаро по-дълбоко е Перловска река, от Витоша е по-високо Мауа и Гоуема пуанина, Уюуин и Вериуа.
  • 5 шоп

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "CR7":

    Ако някога Ювентус играят срещу Левски, ЦСКА или Лудогорец и Роналдо се метне за фалшива дузпа, тогава че те питам от Искъро или Витоша що има и що нема.