Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 17:30 1 636 1

БФС "удари" Хубчев два пъти за едно и също нещо в рамките на месец

  • левски-
  • петър хубчев-
  • бфс

Треньорът на Левски отново без бадж - този път срещу Ботев (Враца)

БФС "удари" Хубчев два пъти за едно и също нещо в рамките на месец - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия на БФС наложи глоба в размер на 200 лева на треньора на Левски Петър Хубчев.

Причина за санкцията е, че треньорът на "сините" не е носил по време на домакинството срещу Ботев (Враца) задължителния бадж, на който е вписано името и позицията му в клуба.

Любопитното в случая е, че това е втора подобна санкция за Хубчев в рамките на месец. Треньорът на Левски отнесе същото наказание и след мача между сините и Локомотив (Пловдив), който се игра на “Герена” в края на август.

“По сезиране на Комисия „Етика и феърплей“ на основание чл. 6, ал.7 от ДП /2019/2020/ и във връзка с чл.27, ал.4, б. Д от Наредбата за първенства и турнири по футбол в системата на БФС /2019/2020/ – ДК наказва Петър Хубчев – ст. треньор на ПФК „Левски” гр. София с глоба в размер на 200 лева”, пише БФС на своя сайт по повод днешната санкция на Хубчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Полфриймън е невинен

    2 2 Отговор
    Южна дивизия на хероин