Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 19:07 855 2

Илиан Илиев: Дано статистиката срещу Левски да повлияе

  • черно море-
  • левски-
  • купа на българия-
  • илиан илиев

От 2006 година насам „моряците” цели пет пъти спират "сините" в този турнир

Илиан Илиев: Дано статистиката срещу Левски да повлияе - 1

През последните години Черно море се превърна в сериозен препъни камък за Левски в турнира за Купата на България по футбол. В края на месеца двата отбора отново ще се изправят един срещу друг в осминафинален мач на „Герена”. Това отреди тегленият днес жребий. Любопитен факт е, че от 2006-а година насам „моряците” цели пет пъти спират Левски в този турнир.

„Това е само статистика. Дано да повлияе, но не вярвам да има кой знае колко голямо значение. Има време до тази среща. До тогава имаме мачове с Берое, Витоша и Локо Пд. Със сигурност Левски е неприятен противник, особено предвид факта, че гостуваме в тази среща. Такъв е форматът за купата. Няма драми. Хубаво е, че отборите от по-ниските дивизии са домакини задължително. Не мога да приема факта, че в полуфиналите са два мача. Не зная защо го направиха така", коментира в интервю за Дарик радио треньорът на Черно море Илиан Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    1 2 Отговор
    Хайде да вземат да сменят името на този клуб, че са обида към паметта на Апостола.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.