Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 10:13 814 0

Георги Кабаков е фаворит за дербито между Лудогорец и Левски

  • георги кабаков-
  • левски-
  • лудогорец

Мачът е пряк сблъсък за първото място в класирането

Георги Кабаков е фаворит за дербито между Лудогорец и Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Георги Кабаков е фаворит да ръководи неделния двубой между Лудогорец и Левски. Мачът е пряк сблъсък за първото място в класирането. Преди кръга разградчани са лидер в шампионата и имат точка повече от "сините". Сред опциите пред Съдийската комисия е да дадат наряд за напечената среща и на опитния Станислав Тодоров.

Кабаков и Тодоров не са ръководили двубои на двата отбора в предишните три кръга. Част от останалите ни елитни рефери вече го направиха - Николай Йорданов, Ивайло Стоянов и Никола Попов надуваха свирката на срещи на "орлите", а Радослав Гидженов, Драгомир Драганов и Волен Чинков имаха наряди в срещи на столичани.

Георги Кабаков свири през седмицата мача от Шампионската лига между Реал Мадрид и Брюж на "Сантиаго Бернабеу", който завърши 2:2. Това е международно признание и показва, че той върви напред в европейската ранглиста на арбитрите. За последно Кабаков води двубой на Левски на 1 септември, когато "сините" излязоха в дербито срещу ЦСКА-София. В него възпитаниците на Петър Хубчев дръпнаха с 2:0 още преди да са изминали 20 минути. През второто полувреме обаче "червените" натиснаха и в крайна сметка стигнаха до равенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА