Last news in Fakti

3 Октомври, 2019 14:40 876 1

Българин втори по асистенции в Белгия

Бившият младежки национал на България има и едно попадение през този сезон

Българин втори по асистенции в Белгия - 1
Снимка: Facebook

Едисон Йорданов е на второ място по асистенции във второто ниво на белгийския футбол. 26-годишният десен защитник на Виртон има 3 голови подавания в изминалите 8 кръга от първенството. Последната асистенция на Йорданов бе срещу Сен Жилоаз, като след негов пас Давид Тюрпел откри при гостуването.

В класирането след 8-ия кръг отборът на българина е на 4-ата позиция, само на 4 точки от лидера Льовен.

Бившият младежки национал на България има и едно попадение през този сезон - срещу Ломел СК.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Познавам някой футболисти от определено поколение и един от тях беше си УУредил договор в втора швейцарска дивизия! Някой го намами да се върне за един софийски отбор от А група и той дълбоко съжали! Едвам устиска годината и се върна в Швейцария! Като ми показваше снимки от бази,стадиони на един малък отбор от втора дивизия! Сравнено с нашите..... Та евала на момчето да си играе там и да не стъпва тука!