Last news in Fakti

6 Октомври, 2019 17:57 1 924 0

Уулвърхемптън шокира Манчестър Сити

  • манчестър сити-
  • изненада-
  • уулвърхамптън-
  • траоре-
  • загуба

"Вълците" вкараха два гола в края и победиха шампиона

Уулвърхемптън шокира Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът Манчестър сити допусна изненадваща загуба от Уулвърхемптън с 0:2 в осмия кръг на Висшата лига. "Гражданите" отстъпиха на своя "Етихад", като и двете попадения паднаха в края на срещата, а в герой се превърна Адама Траоре. В 80-ата минута той откри, а в добавеното време оформи крайния резултат.

Поражението остави Сити на осем точки зад лидера Ливърпул, който в събота постигна осма поредна победа, с дузпа в 95-ата минута.

Загубата е втора за тима на Пеп Гуардиола от началото на сезона след тази от Норич с 2:3.

През 90-те минути "гражданите" създаде повече от дузина голови положения. Всички те обаче доведоха до едва два точни удара към вратата на Руй Патрисио. Вместо това "вълците" отправиха само три точни изстрела, от които вкараха два гола.

Траоре откри в 80-ата минута след бърза контраатака на "вълците". Топката беше отнета в собствената им половина и с две подавания се пренесоха в атака. Раул Хименес намери влизащия на скорост Траоре и той отбеляза с удар по тревата.

Манчестър Сити се хвърли да търси изравнителен гол, но това отвори още пространства в тяхната защита. Със скоростта си Траоре се възползва и вкара втори гол в четвъртата минута на добавеното време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА