Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 15:56 836 0

Черно море стартира седмицата с бягане в ботаническа градина във Варна

  • футбол-
  • пфк черно море

С представителния тим тренират и юношите от школата-халфът Велислав Василев и вратарят Стефан Петков, и Димитър Иванов

Черно море стартира седмицата с бягане в ботаническа градина във Варна - 1
Снимка: fakti.bg

Отборът на Черно море стартира седмицата с бегово занимание. То се проведе в Университетската ботаническа градина Екопарк-Варна и в него взеха участие всички футболисти, с изключение на националите Васил Панайотов, Исмаил Иса, Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Мартин Минчев и Иван Дичевски.

Първите двамата са в представителния тим на България за мачовете с Черна гора и Англия, а Дюлгеров, Попов и Минчев са с младежите до 21 години за официалните квалификационни мачове на УЕФА срещу Сърбия и Латвия. Дичевски, Денислав Ангелов и Даниел Стоянов пък са с юношите до 19 години за приятелски срещи на 8-и, 10-и и 13 октомври съответно с отборите на Hannover 96, BTSV Eintracht Braunschweig и JFV Calenberger Land.

С представителния тим тренират и юношите от школата-халфът Велислав Василев и вратарят Стефан Петков, и Димитър Иванов.

Утре "моряците" ще тренират сутринта, а в сряда и четвъртък заниманията ще са следобед. В петък Черно море ще пътува за Румъния, където ще играе контролна среща с Виторул Констанца. Мачът е от 17 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА