Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 11:15 1 351 8

Стражът на България: От една година не можем да бием никого

  • българия продължава без победа-
  • евро 2020-
  • равенство с черна гора-
  • мнение пламен илиев

Пламен Илиев изрази разочарованието си от дългия период без победа за националния отбор на България

Стражът на България: От една година не можем да бием никого - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на националния отбор на България Пламен Илиев не бе особено доволен след нулевото равенство при гостуването на Черна гора в мач от квалификациите за Евро 2020. Илиев сподели, че се надява до края на тези квалификации България да запише поне една победа.

''Опитахме се да отбележим гол, но за жалост не успяхме. Не успяхме да вкараме положенията си и това е причината да не спечелим'', заяви Пламен Илиев.

''Чехия е много добър отбор, след като са победили Англия. Групата е равностойна, но за жалост ние отново не победихме. За съжаление напоследък не успяваме да победим никой и това е тенденция от около година. Надявам се в един от последните ни два мача да вземем успех в крайна сметка'', завърши българският страж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    1 6 Отговор
    Е ние нали ви бием често немате нужда вие да биете ние щеви направим на пух и прах 💪💪💪💪💪😉😉

    Коментиран от #6

  • 2 Виктор

    6 0 Отговор
    То да беше от една пак добре , но е от десетина.Татални инвалиди!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 0 Отговор
    По психологични причини, провалилите се многократно футболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.
  • 4 Жоро

    5 0 Отговор
    Да започва да слага 20 годишни млади момчета а дърти коне и чужди наемници
  • 5 Ynd

    5 0 Отговор
    Тичане му е майката, тичане. С тактико-логически-психологически прийоми не става. Тренировка вместо Чалготека.
  • 6 Вальо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Асан":

    Ах ти турчин мръсен, оттук ми замирисва ислямската ти кожа
  • 7 ААА

    2 0 Отговор
    Бракоразводно дело . В съда съдията пита детето - при кога искаш да останеш , при майка си ли? - Нееее отвръща детето , тя много ме бие. А при баща си тогава да останеш ? - Неееее отвръща хлапето , и той много ме бие . - Тогава къде искаш да отидеш ? пита съдията . - Ще отида при националния отбор по футбол , защото той никого не бие.
  • 8 Xakepa

    0 0 Отговор
    Не мога да разбера как тоя хора имат очи да излязат с фланелката на националния отбор и да представят България, като са негодни.Пламен Илиев се опитва момчето, но за съжаление една птичка пролет не прави.Като останалите не могат, ми да се махат бе.Балъкив махай ги ако не искат да си тръгнат.Такива само спъват футбола в България!