Last news in Fakti

24 Октомври, 2019 18:44 1 062 4

Гонзо: Можем да направим първенството интересно

  • локомотив пловдив-
  • георги иванов - гонзо-
  • лудогорец-
  • футбол

Знаем, че Лудогорец са фаворити, но имаме сили и възможности да се противопоставим

Гонзо: Можем да направим първенството интересно - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов - Гонзо смята, че “смърфовете” могат да се противопоставят на Лудогорец в битката за титлата. Днес на “Лаута” бе върнат шампионският трофей по футбол на България, който се връчваше на победителя в "А" група между 1991 и 2004 година.

"Това е добре за спортната общественост на Локомотив. Тази Купа е спечелена преди 15 години и се радваме, че се върна в дома си. Надяваме се Локомотив пак да има такива поводи и да вземем нова шампионска титла, когато и да е. Апетитът идва с яденето. Ако отборът продължава да играе така, всичко е възможно. Знаем, че Лудогорец са фаворити, но имаме сили и възможности да се противопоставим и да направим първенството интересно".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бочо

    1 2 Отговор
    Абе мангонзи Левски къде ги прескачаш бе.за какви се помислихте ве.и трети няма да се класирате
  • 3 месара

    0 1 Отговор
    тоя па кой е?!
  • 4 Рошко

    0 0 Отговор
    Ще стане ако се измете и реновира основно, от до барабар с тебе го, но запетайка та е буквичката в, бфс президенти, афиоти перящи пари през клубовете, лигльовци с пайнерки, и тъй