Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 09:01 1 379 3

ЦСКА финализира процесите около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД

  • цска-
  • фалит-
  • пфк цска ад

Възможно е разпределението да започне през седмицата, която стартира от 4 ноември

ЦСКА финализира процесите около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД - 1
Снимка: БГНЕС

Процесите около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД съвсем скоро ще бъдат финализирани. 8-те милиона лева, които бяха платени преди година от "Ред Енимълс" за активите, ще потекат към кредиторите през ноември, съобщава "Тема спорт".

Възможно е разпределението да започне през седмицата, която стартира от 4 ноември. В момента се очакват последните два срока за обжалване от участници в търга - Никола Газдов и "Еко Депозит Солюшънс". Техните срокове за оспорване изтичат на 29 октомври (вторник).

Очаква се жалби да няма. След като изтече срокът, съдът официално ще издаде постановлението за разпределението на 8-те милиона лева.

Има няколко дни процесуални срокове, затова и се очаква парите да потекат към кредиторите през ноември. Така сагата е към своя край.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    2 2 Отговор
    Сега двете цесеката ще се слеят и ни лук яли, ни лук мирисали. Такъв им е генът....GMO

    Коментиран от #3

  • 2 Левски 1914

    4 1 Отговор
    Най важното е че Цска ФАЛИРА Лудогорец е временна работа Литекс ТИРЕ дишат с акумулатори на тях ще им построят стадион обаче друг път тези обещания са предизборни лакърдии той Бойко знае как се печелят избори.
  • 3 Стойчо бе

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Иванчо":

    ..........Сега двете цесеката ще се слеят....... Това е невъзможно, защото егото на тези, които стоят зад тях е огромно, и няма да стане.... Но дори и да стане, какво - ще се върне истинското ЦСКА, и вече няма да е фалирало ?! :-) Това пък е съвсем невъзможно, фалирали дружества не възкръсват. На тяхно място може да се създаде ново дружество, но какво от това... ТЯХ ВЕЧЕ ГИ НЯМА !