Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 10:46 40 485 18

Черния звяр: Никога не съм се бил с друг боец като Багата (ВИДЕО)

  • дерик люис-
  • багата-
  • благой иванов-
  • мма

„Черния звяр“ не скри изненадата си, че не е успял да го свали, въпреки многото тежки удари

Черния звяр: Никога не съм се бил с друг боец като Багата (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дерик Люис е впечатлен от издръжливостта, която Благой Иванов демонстрира в октагона по време на UFC 244.

Багата беше близо до победата, но загуби противоречиво с 1-2 съдийски гласа, а след двубоя „Черния звяр“ не скри изненадата си, че не е успял да го свали, въпреки многото тежки удари.

“Чувствам се така, сякаш кариерата ми тепърва започва. Сега вече започнах да се храня правилно и тренирам по няколко пъти на ден. Да, Иванов пое някои от най-тежките ми удари. Аз го удрях, за да видя дали ще падне. Това беше лудост и никога не съм се бил с друг боец като него, който може да поеме толкова много удари. Не, не мислех, че аз контролирам нещата, а той заради тези събаряния и опити за събмишън. Бях изненадан от решението. Не чувах нищо от това, което ми говореха треньорите, защото просто исках да съм спокоен и да не се отдам на емоция. Моят план е да направя 4 или 5 битки през 2020 година”, заяви Дерик Люис.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разочарован на национално ниво

    262 11 Отговор
    Прецакаха ни заради присъствието на Тръмп, то е ясно. Победителя е Багата. Както стана 94-та с италия. Малка нация, бедна, всеки ни мачка. Ама на Дерек му излезнаха звезди. Това е. Следващият път-долу и край, никакви съдии!!!!!!!
  • 2 VHS

    64 7 Отговор
    Дай ВидиУту ма!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Малки-ят

    84 15 Отговор
    Следващия път победата ще е за България.

    Коментиран от #10, #11

  • 5 ЪРП

    143 6 Отговор
    ДОБРЕ ,ЧЕ ПОНЕ ЛЮИС СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ НЕЗАСЛУЖЕНО СА МУ ПОДАРИЛИ "ПОБЕДАТА"!!!!!
  • 6 Емил Рангелов

    99 5 Отговор
    Поздравления за Благо!Ясно.е ,щом Люис е бил изненадан от съдийското решение!За Багата само успехи и бързо рецеклеране след битките!Щото тома не са мачове и срещи ,е зверски битки!Вива БГ!
  • 7 Варна

    82 6 Отговор
    Той и гръка вдигна ръката на Йордан Йовчев 2004 година е Атина ,но не му даде златото ! За съжаление история помни победителите , без значение по какъв начин са спечелили битката.
  • 8 Стъки

    12 60 Отговор
    Браво на Луись заслужена победа, беше в пъти по-добър. А и като гледам след мача нашия целия в рани и кръв а на Луис му няма нищо

    Коментиран от #17

  • 9 Бай Ганю

    28 29 Отговор
    Сега разбрахме че целта на статията е да похвалим нашето момче. Настина се би мъжки и ако не беше на центъра на САЩ и ако вместо Тръмп беше бате ни Винету-Слънцето можеше заслужено да грабне тая победа. Обаче... не ми стана ясно тия думи на американеца като га и къде ги е казал и защо в това прикачено видео не чувам нищо подобно , а напротив , чувам доста гадно изказване по отношение на Багата. Или просто другарите Джурналя от факти "лепват" едно видео там да не е без хич , нищо че няма нищо общо с написаното в статията, ние тъпунгерите и без това с езиците като "Слънцето" сме на Вие И другото дето не ми хареса е аз като прост нашенец -според световните и родните стандарти, не разбрах що Багата не поздрави съперника си с победата ами се обърна и гледайки в земята обидено си отиде в ъгъла. Така ли правят големите мъже, големите спортисти ...?! Ами че това е само спорт бе , забавление. Хиляди хора са отделили от времето си , парите си да се насладят на това представление в тая легендарна зала . Това не е война ... Кога най-сетне ще захвърлим цървулите и ще се държим цивилизовано...?!
  • 10 Бай Ганю

    13 33 Отговор

    До коментар #4 от "Малки-ят":

    Ква България те гони тебе бе ...? Каун. Повечето българи са страхливи простаци дето чеп за зеле не става от тях. Това си е индивидуален спорт а не среща между национални отбори... Аман от ракиени тикви в тая кочина ...
  • 11 Бай Ганю

    11 25 Отговор

    До коментар #4 от "Малки-ят":

    Ква България те гони тебе бе ...? Каун. Повечето българи са страхливи простаци дето чеп за зеле не става от тях. Това си е индивидуален спорт а не среща между национални отбори... Аман от ракиени тикви в тая кочина ...

    Коментиран от #12

  • 12 ЧИЧО

    24 6 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Ганю":

    Ганьо!!! Гледай си келепира! Не се давай оценки на хората!
  • 13 Братя Българи

    22 2 Отговор
    Както в международните отношения, така и в спорта стават много от нещата в УСА.
    Ковелев, бе ограбен там на два пъти, ГГГ също два пъти ограбен и много много други чужденци.
  • 14 vasik atanasova

    25 4 Отговор
    нашия е голям мъшкар
    пич е и е боец
    нищо лошо за него
    не е като кобрата
    този е МЪЖКАР
    ИСТИНСКИ БАЛКАНСКИ ЛЪВ
  • 15 ЕКСПЕРТА

    16 2 Отговор
    МАЧА БЕШЕ РАВЕН,НО ПРИ ДОМАКИНСИ МАЧОВЕ,ДАВАТ ПОБЕДАТА ЗА ДОМАКИНА.
  • 16 Анализатор

    6 9 Отговор
    Абе на домакина победата ясно,ама Мирко Крокоп като ги нацелваше и ги утрепваше защо тогава не даваха на домакина. Нито багата нито другия артист могат да се бият бутат се като диви прасета
  • 17 Кукуригу

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Стъки":

    Спешно на преглед при очния!...Ако въобще си гледал!
  • 18 Alonso

    5 0 Отговор
    Багата и Кобрата са несравними.Багата е световен шампион по бойно самбо и се бие със силни съперници за разлика от Пульо който се бие с пенсионери и ветерани затворници.