Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 18:24 2 735 1

Христо Крушарски с нова порция бисери, нападна играчите си

  • efbet лига-
  • славия-
  • локомотив пловдив-
  • равенство-
  • 1:1-
  • христо крушарски-
  • коментар

Днес излязоха по-лежерно и бяха дошли на балет, а не на футбол'', заяви Крушарски в типичния си стил

Христо Крушарски с нова порция бисери, нападна играчите си - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи любопитен коментара след равенството (1:1) на неговия отбор със Славия. Той бе недоволен от играта на своя отбор в днешното гостуване в столицата

"Хареса ли ви на вас мачът?'', попита Крушарски журналистите на място.

''Щом е дал съдията, значи има дузпа. Днес беше малка разходка до София и обратно. Ние се разхождахме на терена. Аз съм си тук, в София. Ако този мач днес беше възход, аз съм Ален Делон. Гледайте реално на нещата. Не ми харесва такава игра. Не може един път да си горе, един път да си долу. Днес не ми хареса играта на Димитър Илиев. Днес излязоха по-лежерно и бяха дошли на балет, а не на футбол'', заяви Крушарски в типичния си стил.

Той коментира и събитията в Българския футболен съюз, случили се след мача с Англия:

"Не е добре това, което се случи с Борислав Михайлов. Много лесно е само да сипем обвинения. Моето мнение, е че отрязаха главата на Михайлов. Това не е добре за българския футбол, тъй като в лицето на Михайлов загубихме човек със сериозно влияние в европейския футбол''.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИЧО

    1 2 Отговор
    Мафиоти!!! Измитайте се от футбола и от България!!! И двамата сте мръсни тотаджии!