Last news in Fakti

7 Ноември, 2019 13:07 1 616 7

Сестри надвиха олимпийски шампионки в Китай

Сестри надвиха олимпийски шампионки в Китай - 1
Снимка: БГНЕС

Нова страхотна победа записаха Габриела и Стефани Стоеви на големия турнир по бадминтон във Фучжоу (Китай), който е от сериите “Супер 750” и e с награден фонд 700 000 долара.

Българките се класираха за четвъртфиналите, след като надвиха олимпийските шампионки от Рио 2016 Мисаки Мацумото и Аяка Такахаши (Япония) с 21:11, 21:177 след 47 минути игра.

Това е третата победа на сестри Стоеви над именитите японки, които са четвърти в света.

Следващите съпернички на европейските шампионки за 2018 година са петите в схемата Со Хи Ли и Сън Чан Шин от Южна Корея. Българките са с отрицателен баланс 2-4 срещу азиатките, от които загубиха на четвъртфиналите в Париж на 25 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    3 8 Отговор
    Тва не бяха ли онези алчни комунистки, дето реваха за пари. Нищо не им била давала държавата. Щото им е малко наградния фонд.
  • 2 Щото

    7 1 Отговор
    Като не знаеш колко струва издръжката на един спортист до момента и след като стигне до наградните фондове, най-добре си води козите и не се обаждай!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Дядо Пацо

    3 3 Отговор
    да ви набара баш така като сте потни...
  • 4 Този

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Щото":

    ХАХА. Що пишеш глупости, като не знаеш кой седи срещу теб. Ама какво да се очаква от галфони. Тук не става въпрос за пари а за чест. Не ми пука кой са победили тези двете. Изобщо не искам и да ги чувам даже, щото са продажни твари.
  • 5 Щото

    1 0 Отговор
    Изобщо не ме интересува кой стои срещу мен. Пък и с изказването си гарантираш, че не си запознат с нивото и условията за спорт в България. Един професионален спортист се изхранва именно от кариерата си и е най-нормално да търси правата и най-доброто за себе си! Докато в тая загубена държава има пари за ония посмешища "футболистите", а малките федерации като тази по бадминтон се управляват с десетилетия от хора, които си щракат с пръсти от минималното, което е отделено за непопулярните спортове, ще има и такива, които ще роптаят и ще бягат навън, където са ценени!
  • 6 Щото

    0 0 Отговор
    Пък като не те интересува какво се случва с тях, последвай съвета ми, хващай си козите и не чети неща, които не са ти интересни!
  • 7 Щукар

    0 0 Отговор
    Поздравления за двете сестрички,да са живи и здрави!