Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 11:35 1 606 6

ЦСКА надцака Левски за нападател на Дунав (Русе)

  • цска-левски-ахмед ахмедов

Ахмед Ахмедов избрал ''армейците'' поради лични, а не финансови съображения

ЦСКА надцака Левски за нападател на Дунав (Русе) - 1

Първото зимно ново попълнение на ЦСКА ще бъде факт до дни и това е нападателят на Дунав Русе Ахмед Ахмедов. Роденият през 1995-а година юноша на Черноморец Бургас е имал предложения от още два български отбора, единият от които Левски, но е избрал "армейците" поради лични, а не финансови причини.

Играчът ще изкара есенния дял при русенци и от новата 2020-а година ще облече червения екип. В момента той кара втория си сезон в елита, а до момента е отбелязал 6 гола.

Ахмедов пристигна в Дунав (Русе) от Поморие по настояване на старши треньора Малин Орачев, който му е бил наставник и в школата на "акулите". Преди да се присъедини към русенци е играл във Втора лига за Поморие и за ПФК Бургас.

Ахмед Ахмедов е договорил личните си условия и му предстои да подпише личния си договор. Най-вероятно в Дунав ще влязат пари от трансфера, което ще бъде полезно за целия клуб предвид финансовата криза, в която се намира клубът, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    10 2 Отговор
    Честито за играча много е добар и е от новите българи
  • 2 АМИИИ

    3 1 Отговор
    По лесно му е изговарянето на цска , все пак няма да се излага !
  • 3 Фурнаджийска лопата

    4 0 Отговор
    Да бе, те така надцакаха Левски и за оня, къв беше, Диего Фабрини.... Нисичкия е велик комплексар, и ако му кажат, че Левски има интерес примерно към кюфте като Спас Делев, и за него ще ги "надцака".....
  • 4 Сарматиан

    2 2 Отговор
    Мен пък ме искат в Барселона ама от там ги е срам да си признаят.
  • 5 Фен на дунав

    2 2 Отговор
    Хубаво момче ама турче
  • 6 Петко Киряков

    0 1 Отговор
    Динамо Подуене няма кинти и е пред фалит кой нормален иска да работи без пари.Уефски е с запорирани сметки следващия сезон ще играят в трета дивизия където им е мястото.