Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 17:23 1 627 1

Меси: Винаги е хубаво да биеш Бразилия

  • аржентина-
  • бразилия-
  • лионел меси
Меси: Винаги е хубаво да биеш Бразилия - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Аржентина Лионел Меси сподели радостта си от успеха с 1:0 над Бразилия в контрола в Саудитска Арабия. Точно той вкара гола в 14-ата минута, след като преди това пропусна дузпа.

“Винаги е хубаво да биеш Бразилия. Съперничеството между двата тима е по-силно от всякога и е добре да печелим срещу тях. А и когато побеждаваш, започваш да тренираш по-здраво. Така пък играчите прилагат по-добре идеите на селекционера и като цяло има полза. Остава малко време до началото на квалификациите и настроението в отбора е на ниво. В този двубой се справихме много добре в защита”, заяви Меси след срещата в Рияд.

После коментари срещу него направиха селекционерът и капитанът на съперника - Тите и Тиаго Силва, като го обвиниха, че не се държи уважително и се опита да манипулира рефера. На това Меси все още не е отговорил.

За Лео това беше завръщане в националния тим след изтърпяно наказание. През лятото той обвини КОНМЕБОЛ, че фаворизира домакина на Копа Америка Бразилия, заради което беше санкциониран за три месеца.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    "Любовта"между аржентинци и бразилци е велика. Нещо като тая между поляци и руснаци.......