Last news in Fakti

16 Ноември, 2019 19:27 1 163 2

Дерменджиев ще разубеждава Попето

  • георги дерменджиев-
  • ивелин попов-
  • национален отбор

Държа много на неговото присъствие, защото е лидер и мъжко момче

Дерменджиев ще разубеждава Попето - 1
Снимка: fakti.bg

Селекционерът на България Георги Дерменджиев обяви на официалната си пресконференция преди утрешната европейска квалификация срещу Чехия, че ще се опита да разубеди Ивелин Попов за неговото решение да сложи край на кариерата си в представителния ни тим.

Както вече стана ясно, капитанът на "Лъвовете" възнамерява да спре с изявите си на терена с националната фланелка след срещата с чехите.

"Мисля, че играчите имат доста умора, но по моя преценка тези, които играха, вече са възстановени. Ще видите промените в състава утре. Ивелин Попов ви казва, че се оттегля. Познавате го много добре, но ние ще имаме допълнителен разговор с него, но може да станат и 92 мача. Имаме мач утре. Капитанът е до мен. Много е рано да се търси нов капитан. Ще трябва човек, който да бъде лидер. При създалата се ситуация е изключително трудно. Днес Ивелин сподели това с мен. Казах му да изчака мача с Чехия. Държа много на неговото присъствие, защото е лидер и мъжко момче. Мислех, че мога да му повлияя по някакъв начин да изиграе тези два мача, но той е решил твърдо. Въпреки че ще говоря с него, шансовете са нулеви. Още по-трудно става. Когато е на терена, успява да ръководи играчите и наистина във всеки един момент той играе за националния отбор и прави максималното. Възможно е да влезе в моя щаб".

"Виждам потенциал и това не е истинското лице на националния отбор. Знаем каква е реалността, но виждате, че се появи възможност (за класиране), която можем да оползотворим. Искам да направим максималното, за да успеем. Ако не успеем - не успеем. Вярвам на тези момчета и искам да опитаме. Мисля, че ще имаме силен противник утре. Чехия вече се класира. Обсъждахме вариантите с играчите. Най-вероятно ще има много промени. Тези играчи, които ще бъдат нови, ще искат да се доказват, за да влязат в групата, която ще бъде за Европейското първенство. Искам много добре футболистите ни да бъдат мотивирани, защото очаквам изключително труден мач утре".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    6 2 Отговор
    Дреме ми за тия загубеняци.....и минимална заплата не заслужават куците коне...
  • 2 Qni

    1 0 Отговор
    Напоследък често се пласира лошо. Човекът си усеща вече че се е изчерпал. Не виждам защо са тия едва ли не любезности от възпитание да го разубеждаваме. По-добре да сме сериозни и да обмислим кой да бъде новият капитан. Струва ми се, че Страхил Попов е много добро предложение.