Last news in Fakti

17 Ноември, 2019 08:59 1 428 4

Левски заби цена 1 милион евро на младата си звезда

  • левски-
  • станислав иванов

Вдигат значително заплатата на Станислав Иванов

Младата звезда на Левски Станислав Иванов ще има откупна клауза в размер на 1 милион евро в новия си договор. Ръководството на "сините" е готово с офертата за новия контракт на нападателя, а в него и заплатата на таланта ще бъде сериозно завишена, пише "Тема Спорт". В момента договорът на младежкия национал е до 2021 година, но се планира и срокът да бъде удължен.

Иванов е най-бързо проспериращият играч на столичния гранд. Той се превърна в твърд титуляр и започва все по-често да бележи голове. На всичко отгоре се представя отлично и за младежкия национален отбор, а в мача с Полша (3:0) заби два гола и се отчете с асистенция.

Към 20-годишния талант вече има сериозен интерес от чужбина. Скаути на Селтик наблюдаваха на живо изявите му, а се заговори, че го ухажват и от Лудогорец.

Левски ще направи всичко възможно да задържи нападателя и когато дойде време за продажба да прибере солидна сума от трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор

    1 5 Отговор
    В нашето село един си продава къщата за 100 000 евро,която струва не повече от 30 000 и вече 10 години никой не се е обадил .
  • 2 буби

    2 4 Отговор
    И аз продавам един катър за 2860 лева и никой не се обажда да го купи.
  • 3 Даката

    2 1 Отговор
    То и аз,си продавам'Душата' или други части,но купувачи липсват!!!Хем и евтино ги давам!!!Който разбира,тука се спира!Айде наддавайте,,,,,,,,
  • 4 антрашпиц

    0 0 Отговор
    Имам един иънг таймер,само за колекционери.Искам му баят пари,към 10 000лв.Цената само ще расте в бъдеще така че ще сте на далавера ако го купите сега.