Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 06:41 2 553 3

Снайдер: Можех да съм като Меси и Роналдо, но не исках

  • уесли снайдер-
  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • златната топка

Хората често ми казват, че съм заслужавал “Златната топка” през 2010 година

Снайдер: Можех да съм като Меси и Роналдо, но не исках - 1
Снимка: БГНЕС


Бившият холандски национал Уесли Снайдер направи любопитно изказване. Той смята, че е имал качествата да играе на едно ниво с Лионел Меси и Кристиано Роналдо, но всъщност никога не се е стремил към това.

“Ако се раздавах на 100% и бях достигнал максимума на възможностите си, щях да съм на равнището на Меси и Роналдо. Но не исках. И не съжалявам за това. Хората често ми казват, че съм заслужавал “Златната топка” през 2010 година. Аз им отговарях, че тогава спечелих Шампионската лига, което за мен е по-ценно. Винаги съм бил отборен играч и съм отдавал по-голямо значение на трофеите на отбора, а не на индивидуалните постижения”, сподели Снайдер в интервю за FOX Sports.

35-годишният бивш халф се отказа от футбола миналото лято. За последно той носи екипа на катарския Ал Гарафа. Преди това Снайдер игра за Аякс, Реал Мадрид, Интер, Галатасарай и Ница.

Холандецът записа 134 мача и 30 гола за националния тим на “лалетата”, с който стигна до сребърни и бронзови медали на финалите на световните първенства през 2010 и 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Рошко

    3 4 Отговор
    Тоз пръдна че са и наа,, л
  • 3 И АЗ ИСКАХ ДА СТАВАМ ПРЕЗИДЕНТ

    4 2 Отговор
    НО НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ...