Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 10:11 763 0

Изобилие от контузии измъчват Берое преди мача с Дунав

  • берое-
  • херо-
  • много контузии-
  • преди мача-
  • с дунав

Изпитание за Димитър Димитров-Херо и щаба му

Изобилие от контузии измъчват Берое преди мача с Дунав - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Треньорският щаб на Берое има множество проблеми за решаване преди гостуването на Дунав (Русе) в неделя.

Бранителят Ерол Алкан е напуснал вчерашната тренировка заради контузия. Той е почувствал болка и не е могъл да продължи. Това поставя под въпрос присъствието му на терена през уикенда. Вариант за негов заместник е Виктор Генев, който се завърна в игра през паузата - в контролата с Ботев (Гълъбово), пише "Тема Спорт".

Почти сигурно за Русе няма да пътува крилото Педро Еуженио. Португалецът вчера се готвеше отделно от основната група и няма изгледи да е готов за неделя. По-скоро Димитър Димитров-Херо ще реши да съхрани здравето му.

До голяма степен аут за Дунав е и халфът Карлос Охене. Той е смятан за основна фигура от Херо, но още не е взел участие в мач под негово ръководство. Ганаецът е в лазарета от близо два месеца. За последно игра при 0:2 от Черно море на 4 октомври. Преди това беше титуляр 11 пъти.

Мача в Русе пропуска централният нападател Зоран Йосипович, който още не е напълно възстановен от разтежение. Известни проблеми в последно време са имали също крилото Вандерсон и голмайсторът Мартин Камбуров, но и двамата би трябвало да са на линия за Дунав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА