Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 11:35 4 019 0

Голяма новина за феновете Ливърпул! ''Мърсисайдци'' ще разширяват ''Анфийлд''

  • ливърпул-
  • анфийлд-
  • ново разширяване-
  • 60 000-
  • капацитет-
  • феновете

Ливърпул анонсира още през август, че има планове да увеличи капацитета на стадиона си още повече, но за тази цел трябва да получи разрешение от местната община

Голяма новина за феновете Ливърпул! ''Мърсисайдци'' ще разширяват ''Анфийлд'' - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул ще проведе поредица от публични консултации, в които ще споделят предложенията си за допълнително преустройство на своя стадион „Анфийлд”. Плановете на шефовете на европейския футболен крал са такива, че идеята е стадионът да надвиши капацитет от 60 хиляди зрители.

Повече от пет хиляди листовки са били раздадени от клуба към общността в града и отговорните фактори, за да се разбере, че има такива намерения. Идеята е да се развие още повече трибуната „Анфийлд Роуд”.

Ливърпул анонсира още през август, че има планове да увеличи капацитета на стадиона си още повече, но за тази цел трябва да получи разрешение от местната община. Шефовете на клуба са готови да споделят своите планове, предава Goal.

Ливърпул вече индикира, че търсенето на билети далеч надхвърля предлагането, а успехите на клуба по терените през последните сезони подчертават този факт допълнително. ФСГ вече увеличиха седалките на „Анфийд”, след като през 2016-а година стадионът стана 54 хиляди седящи места.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА