Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 22:06 8 602 5

Наша секси футболна съпруга се снима в сериал

  • деница стоянова-
  • фермата пенелопе

Партнира ѝ Юлиан Вергов

Наша секси футболна съпруга се снима в сериал - 1

Една от най-сексапилните български футболни половинки Деница Стоянова стана актриса. Чаровната дама на сърцето на бившия национал Михаил Александров вече засне първата си роля. Манекенката се изявява във "Фермата Пенелопе".

Запознайте се с Лилия 🍀 Екранният ми образ във @fermata.penelope • • Когато мечтите ти са смели, а амбициите ти са подплатени с умения в тяхна полза, тогава сбъдването им е фамозно! Забелязват те в точния момент, точните хора, за да се превърнеш точно в техния кадър! Именно така се случи с мен в продукцията "Фермата Пенелопе". Един проект, който сам ме намери и ме грабна, в буквален смисъл от майчинството, от семейството, за да ме пренесе в село Долен. Там с екип от изключителни професионалости, работихме със сърце и душа от ранни зори. Емоциите, които преживях не мога да опиша, въпреки 15 годишния си опит. Чест е, че имах удоволствието да работя, не с кого да е, а с един от най-добрите български актьори Юлиан Вергов. Ще се радвам от 01.12 да ни гледате в youtube и да споделите своите впечатления. Аз самата се вълнувам да видя как съм се справила със своя актьорски дебют. За мен ще бъде изключително мило да снимате билбордовете, брандираните автобуси, и да ме тагвате в стори. Всяка форма на обратна връзка е ценна за мен 🖤 Благодаря Ви ♥️ • • #penelopepremiumduck #film #onlineseries #wild #free #passion #villagelife #healthyfood

Публикация, споделена от Denitsa Stoyanova (@mom.aroundtheworld) на Ное 20, 2019 в 10:37 PST

Това е онлайн сериал, в който свободният дух и смелостта да се изправиш пред нови възможности среща хора и ги кара да преживяват нови емоции. Деница има една от главните роли в него. Ще ѝ партнира един от най-известните български актьори Юлиян Вергов. Ако се съди по трейлъра, двамата имат няколко горещи сцени.

"Когато мечтите ти са смели, а амбициите ти са подплатени с умения в тяхна полза, тогава сбъдването им е фамозно! Забелязват те в точния момент точните хора, за да се превърнеш точно в техния кадър! Именно така се случи с мен в продукцията "Фермата Пенелопе". Един проект, който сам ме намери и ме грабна, в буквален смисъл, от майчинството, от семейството, за да ме пренесе в село Долен. Там с екип от изключителни професионалисти работихме със сърце и душа от ранни зори. Емоциите, които преживях, не мога да опиша въпреки 15-годишния си опит. Чест е, че имах удоволствието да работя не с кого да е, а с един от най-добрите български актьори Юлиян Вергов. Аз самата се вълнувам да видя как съм се справила със своя актьорски дебют", сподели Деница пред “България Днес”.

Снимките на сериала се провеждат в Родопите и по-точно в село Долен. Архитектурният резерват обхваща 70 сгради паметници на културата. В част от тях се развива действието от филма. Режисьор е Мартина Солакова. Първият епизод ще бъде излъчен на 1 декември.

Деница Стоянова е смятана за една от най-сексапилните футболни съпруги в България. Кариерата ѝ като модел започва преди 8 години. В оспорвана битка за короната на "Мис България 2011" тя е първа подгласничка и бързо се превръща в любимка на публика, модни фотографи, дизайнери и стилисти.

В портфолиото си има фотосесии за почти всички български списания. Лице е на няколко известни родни марки.

Двамата с Михаил Александров са заедно от осем години. Имат две дъщерички Мия и Амая. Двамата се завърнаха в България преди няколко месеца, след като халфът се раздели с руския "Арсенал" (Тула). В момента той е футболист на "Арда" (Кърджали).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нервен ( разбивача на тролове )

    15 0 Отговор
    Футбол ?????!!!!!?!? Къде бе
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 6999

    5 0 Отговор
    Ахааа. Тази станала актриса значи. А този къв беше там дето и партнирал дали няма да я ...
  • 4 007

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Kur4o":

    Аз си седнах на ръката да ми изтръпне, та да си представям, че друг ми го мести 🍌🍳🍳🍌 √√√
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.